Video: 'Project X-feest' van Doran Fleuren verboden

Video: 'Project X-feest' van Doran Fleuren verboden

De gemeente Heumen ziet helemaal niets in een groot feest op 22 augustus in Malden, dat vlogger Doran Fleuren wilde organiseren in zijn achtertuin en cancelt het evenement, dat door velen ook wel als een Project X-feest werd gezien.

5000 mensen?
"Ik ga een fucked up groot feest geven: Monster Tube Party", vertelde hij eerder. Dat feest gaat er dus niet komen. Bij het AD reageert hij op het laatste nieuws: "Het liep een beetje uit de hand wat aanmeldingen betreft. Als de gemeente niet was gekomen hadden we het zelf ook allang afgeblazen. We gaan niet riskeren dat er 5000 mensen komen." Bekijk het fragment hieronder.

Video: 'Project X-feest' van <em>Doran Fleuren</em> verboden De gemeente Heumen ziet helemaal niets in een groot feest op 22 augustus in Malden, dat vlogger Doran Fleuren wilde organiseren in zijn achtertuin en cancelt het evenement, dat door velen ook wel als een Project X-feest werd gezien. 5000 mensen?"Ik ga een fucked up groot feest geven: Monster Tube Party", vertelde hij eerder. Dat feest gaat er dus niet komen. Bij het AD reageert hij op het laatste nieuws: "Het liep een beetje uit de hand wat aanmeldingen betreft. Als de gemeente niet was gekomen hadden we het zelf ook allang afgeblazen. We gaan niet riskeren dat er 5000 mensen komen." Bekijk het fragment hieronder. Bekijk ook Video: Tweede Kamerleden houden geen afstand tijdens verhit coronadebat Bekijk deze video »
Viral :
Video: 'Project X-feest' van Doran Fleuren verbodenPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: 'Project X-feest' van Doran Fleuren verboden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier