BOOS: Mieke is woest op haar rijinstructeur (video)

BOOS: Mieke is woest op haar rijinstructeur (video)

Vorige week was er nogal wat ophef over een aflevering van BOOS, waarin Tim Hofman het aan de stok kreeg met Diana Gabriels, directrice van een kliniek voor plastische chirurgie. Deze week pakt hij de rijinstructeur van ene Mieke aan, die volgens haar verre van keurig gedrag vertoont. Hieronder zie je hoe dat afliep.

BOOS: <em>Mieke</em> is woest op haar rijinstructeur (video) Vorige week was er nogal wat ophef over een aflevering van BOOS, waarin Tim Hofman het aan de stok kreeg met Diana Gabriels, directrice van een kliniek voor plastische chirurgie. Deze week pakt hij de rijinstructeur van ene Mieke aan, die volgens haar verre van keurig gedrag vertoont. Hieronder zie je hoe dat afliep. Bekijk ook BOOS gemist? Bekijk clash Tim Hofman en Diana Gabriels Bekijk deze video » ZIEN: Diana Gabriels imiteert Tim Hofman na vervelende confrontatie Bekijk deze video »
Show :
BOOS: Mieke is woest op haar rijinstructeur (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op BOOS: Mieke is woest op haar rijinstructeur (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier