Kijk hier LIVE naar Nationale Actiedag van Giro 555 voor Beiroet

Kijk hier LIVE naar Nationale Actiedag van Giro 555 voor Beiroet

Kijk hier LIVE naar <em>Nationale Actiedag</em> van Giro 555 voor Beiroet Bekijk vrijdag vanaf 7.00 uur LIVE naar de livestream van de Nationale Actiedag van Giro 555 voor Beiroet. Is de livestream hier niet beschikbaar? Kijk hem dan hier. Vrijdag 15 augustus is er een Nationale Actiedag voor de slachtoffers van de explosie in Beiroet. De Samenwerkende Hulporganisaties en Giro 555 vragen de hele dag steun voor de hulpverlening aan de slachtoffers van de explosie in de Libanese hoofdstad. Vanwege de coronamaatregelen is de actiedag niet zo groots opgezet als de vorige edities van de Actiedag voor Giro 555. Vanuit het Studio 47 in Hilversum is er wel een livestream, die je hierboven kunt zien. Bekijk de livestream van de Nationale Actiedag hierboven. Video: Hulpverleners uit Nederland naar Beiroet voor hulpverlening Bekijk deze video » Ravage na enorme explosie in Beiroet, bekijk de heftige beelden Bekijk deze video »
Live :
Kijk hier LIVE naar Nationale Actiedag van Giro 555 voor Beiroet

Bekijk vrijdag vanaf 7.00 uur LIVE naar de livestream van de Nationale Actiedag van Giro 555 voor Beiroet. Is de livestream hier niet beschikbaar? Kijk hem dan hier.

Vrijdag 15 augustus is er een Nationale Actiedag voor de slachtoffers van de explosie in Beiroet. De Samenwerkende Hulporganisaties en Giro 555 vragen de hele dag steun voor de hulpverlening aan de slachtoffers van de explosie in de Libanese hoofdstad.

Vanwege de coronamaatregelen is de actiedag niet zo groots opgezet als de vorige edities van de Actiedag voor Giro 555. Vanuit het Studio 47 in Hilversum is er wel een livestream, die je hierboven kunt zien.

Bekijk de livestream van de Nationale Actiedag hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk hier LIVE naar Nationale Actiedag van Giro 555 voor Beiroet of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen