Zien: Groot-Brittannië voegt Nederland toe aan oranje gebieden

Zien: Groot-Brittannië voegt Nederland toe aan oranje gebieden

Reizigers uit Nederland, Malta, Monaco en Frankrijk moeten verplicht in zelfisolatie als zij terugkeren naar het Verenigd Koninkrijk. Dat heeft de Britse minister van Transport donderdag bekend gemaakt. Het fragment kun je hieronder zien. De maatregel is bedoeld om de verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Bekijk het fragment hieronder.

Zien: <em>Groot-Brittannië</em> voegt <em>Nederland</em> toe aan oranje gebieden Reizigers uit Nederland, Malta, Monaco en Frankrijk moeten verplicht in zelfisolatie als zij terugkeren naar het Verenigd Koninkrijk. Dat heeft de Britse minister van Transport donderdag bekend gemaakt. Het fragment kun je hieronder zien. De maatregel is bedoeld om de verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Bekijk het fragment hieronder. Boris Johnson wil af van te zware Britten: "Ik was veel te dik" (video) Bekijk deze video » Waarom is coronavirus heftiger voor mensen met overgewicht? Bekijk leerzame video Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Groot-Brittannië voegt Nederland toe aan oranje gebieden

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Groot-Brittannië voegt Nederland toe aan oranje gebieden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen