Louis Theroux Miami Mega Jail gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Louis Theroux Miami Mega Jail gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Louis Theroux Miami Mega Jail gemist? Bekijk hier de hele uitzending Deel één van het tweeluik waarin Louis Theroux een beruchte megagevangenis in Miami bezoekt. Het tweede deel van de reportage is volgende week vrijdag 21 augustus om 21:05 uur te zien op NPO 3. DoorvoerplaatsLouis Theroux bracht in 2011 een bezoek aan de meest beruchte en gewelddadige afdeling van Miami County Jail. Met zesduizend gevangenen en een doorstroom van meer dan 100 duizend mensen per jaar, is deze megagevangenis een doorvoerplaats voor degenen die nog niet zijn veroordeeld en die in afwachting van een proces verblijven in het schemergebied tussen de rechtbank en gevangenis. VechtenIn Miami County Jail verblijven 25 gevangenen per kooi. Ze zitten de hele dag in hun cel en worden twee keer per week een uurtje gelucht. Men vecht om eten en uit verveling, vechtpartijen zijn dagelijkse kost. Regelmatig belandt er iemand in de ziekenboeg. Overleven in deze gevangenis lukt alleen wanneer je stoer bent, een donkere huidskleur hebt en compromisloos kunt handelen. DodencelLouis ontmoet de meest uiteenlopende gevangenen. Hij praat met mannen in de dodencel in afwachting van hun beroep, maar ook met gevangenen die voor het eerst een rechtszaal van binnen zien. Hij ontmoet schuldigen, mensen die een beetje schuldig zijn en mensen wier schuld nog bewezen moet worden. Video: zelfmoorden en steekpartijen in Buch in de Bijzondere Bajes Bekijk deze video » Buch In De Bijzondere Bajes: ‘Hiermee kun je iemand vermoorden!’ Bekijk deze video »
Uitzending :
Louis Theroux Miami Mega Jail gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Deel één van het tweeluik waarin Louis Theroux een beruchte megagevangenis in Miami bezoekt. Het tweede deel van de reportage is volgende week vrijdag 21 augustus om 21:05 uur te zien op NPO 3.

Doorvoerplaats
Louis Theroux bracht in 2011 een bezoek aan de meest beruchte en gewelddadige afdeling van Miami County Jail. Met zesduizend gevangenen en een doorstroom van meer dan 100 duizend mensen per jaar, is deze megagevangenis een doorvoerplaats voor degenen die nog niet zijn veroordeeld en die in afwachting van een proces verblijven in het schemergebied tussen de rechtbank en gevangenis.

Vechten
In Miami County Jail verblijven 25 gevangenen per kooi. Ze zitten de hele dag in hun cel en worden twee keer per week een uurtje gelucht. Men vecht om eten en uit verveling, vechtpartijen zijn dagelijkse kost. Regelmatig belandt er iemand in de ziekenboeg. Overleven in deze gevangenis lukt alleen wanneer je stoer bent, een donkere huidskleur hebt en compromisloos kunt handelen.

Dodencel
Louis ontmoet de meest uiteenlopende gevangenen. Hij praat met mannen in de dodencel in afwachting van hun beroep, maar ook met gevangenen die voor het eerst een rechtszaal van binnen zien. Hij ontmoet schuldigen, mensen die een beetje schuldig zijn en mensen wier schuld nog bewezen moet worden.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Louis Theroux Miami Mega Jail
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Louis Theroux Miami Mega Jail gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV