Johan Derksen tegen Hélène Hendriks: ‘Ik verlang terug naar Wilfred Genee!’ (video)

Johan Derksen tegen Hélène Hendriks: ‘Ik verlang terug naar Wilfred Genee!’ (video)

Johan Derksen heeft een flinke sneer uitgedeeld aan zijn collega Hélène Hendriks. Dit gebeurt als Hendriks Derksen de les probeert te lezen over wat een leider is.

Johan vindt het 'jammer' dat hij Wilfred zaterdag misloopt
“Ga jij me nou vertellen wat een leider moet zijn? Ik begin weer te verlangen naar Wilfred Genee hoor!”, aldus Johan, die al een tijdje het flink aan de stok heeft met Wilfred sinds de Veronica Inside-rel. Hélène stelt Johan gerust dat Wilfred er zaterdag is. “Jammer dat ik er dan net niet ben”, aldus een sarcastische Johan.

Bekijk de sneer van Johan Derksen richting Hélène Hendriks in de video hieronder.

Het nieuwe seizoen van Veronica Inside begint ondanks alle strubbelingen op vrijdag 11 september en is te zien op Veronica.

<em>Johan Derksen</em> tegen Hélène Hendriks: ‘Ik verlang terug naar <em>Wilfred Genee</em>!’ (video) Johan Derksen heeft een flinke sneer uitgedeeld aan zijn collega Hélène Hendriks. Dit gebeurt als Hendriks Derksen de les probeert te lezen over wat een leider is. Johan vindt het 'jammer' dat hij Wilfred zaterdag misloopt“Ga jij me nou vertellen wat een leider moet zijn? Ik begin weer te verlangen naar Wilfred Genee hoor!”, aldus Johan, die al een tijdje het flink aan de stok heeft met Wilfred sinds de Veronica Inside-rel. Hélène stelt Johan gerust dat Wilfred er zaterdag is. “Jammer dat ik er dan net niet ben”, aldus een sarcastische Johan. Bekijk de sneer van Johan Derksen richting Hélène Hendriks in de video hieronder. Het nieuwe seizoen van Veronica Inside begint ondanks alle strubbelingen op vrijdag 11 september en is te zien op Veronica. Video: Johan Derksen over hoe John de Mol Veronica Inside redde Bekijk deze video » Johan Derksen grapt: "Emigratie Wilfred Genee zou goed nieuws zijn" (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Johan Derksen tegen Hélène Hendriks: ‘Ik verlang terug naar Wilfred Genee!’ (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen tegen Hélène Hendriks: ‘Ik verlang terug naar Wilfred Genee!’ (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen