Gorillafilm De Enige Echte Ivan 11 september op Disney Plus: bekijk de trailer

Gorillafilm De Enige Echte Ivan 11 september op Disney Plus: bekijk de trailer

Bekijk hier wat er nieuw op Disney Plus te zien is in augustus.

De Enige Echte Ivan (The One And Only Ivan) is binnenkort te zien op Disney Plus. Deze film draait om de gorilla Ivan, die immens populair is in de Big Top Mall, maar stiekem toch droomt van een vrij leven. Deze film is gebaseerd op het kinderboek van K. A. Applegate. Onder anderen Sam Rockwell, Angelina Jolie, Danny DeVito en Helen Mirren verlenen hun stemmen aan De Enige Echte Ivan.

De Enige Echte Ivan is vanaf 11 september te zien op Disney Plus. Hieronder kun je de trailer van De Enige Echte Ivan bekijken.

Gorillafilm <em>De Enige Echte Ivan</em> 11 september op Disney Plus: bekijk de trailer Bekijk hier wat er nieuw op Disney Plus te zien is in augustus. De Enige Echte Ivan (The One And Only Ivan) is binnenkort te zien op Disney Plus. Deze film draait om de gorilla Ivan, die immens populair is in de Big Top Mall, maar stiekem toch droomt van een vrij leven. Deze film is gebaseerd op het kinderboek van K. A. Applegate. Onder anderen Sam Rockwell, Angelina Jolie, Danny DeVito en Helen Mirren verlenen hun stemmen aan De Enige Echte Ivan. De Enige Echte Ivan is vanaf 11 september te zien op Disney Plus. Hieronder kun je de trailer van De Enige Echte Ivan bekijken. Zien: Beyoncé's dochtertje Blue Ivy schittert in nieuwe speelfilm (video) Bekijk deze video » Magic Camp vanaf 14 augustus op Disney Plus: bekijk de trailer Bekijk deze video »
Trailer :
Gorillafilm De Enige Echte Ivan 11 september op Disney Plus: bekijk de trailer

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV