Wat was de rol van Nederland in Nederlands-Indië? Bekijk video van NOS Op 3

Wat was de rol van Nederland in Nederlands-Indië? Bekijk video van NOS Op 3

Rond de Tweede Wereldoorlog gebeurde er veel in Nederlands-Indië, terwijl veel Nederlanders hier over het algemeen weinig van weten. Toen de oorlog bijvoorbeeld stopte, brak er een periode aan van heftig geweld. Nu de slachtoffers van de Japanse bezetting worden herdacht, is het een goed moment om stil te staan bij deze historische gebeurtenissen. Wat was de rol van Nederland eigenlijk precies?

Bekijk de video van NOS op 3 met uitleg over Nederlands-Indië hieronder.

Wat was de rol van Nederland in Nederlands-Indië? Bekijk video van <em>NOS Op 3</em> Rond de Tweede Wereldoorlog gebeurde er veel in Nederlands-Indië, terwijl veel Nederlanders hier over het algemeen weinig van weten. Toen de oorlog bijvoorbeeld stopte, brak er een periode aan van heftig geweld. Nu de slachtoffers van de Japanse bezetting worden herdacht, is het een goed moment om stil te staan bij deze historische gebeurtenissen. Wat was de rol van Nederland eigenlijk precies? Bekijk de video van NOS op 3 met uitleg over Nederlands-Indië hieronder. Bekijk het Bevrijdingsjournaal van 8 augustus 1945: Spoorloze Nederlanders Bekijk deze video » Op1: Thea Meulders over Jappenkamp in Nederlands-Indië (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Wat was de rol van Nederland in Nederlands-Indië? Bekijk video van NOS Op 3

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wat was de rol van Nederland in Nederlands-Indië? Bekijk video van NOS Op 3 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen