Hello Goodbye: Vrouw heeft bijzondere liefde van haar leven (video)

Hello Goodbye: Vrouw heeft bijzondere liefde van haar leven (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Hello Goodbye op dinsdag 18 augustus. Je kunt hier ook de hele uitzending van 18 augustus terugkijken.

Joris spreekt een vrouw aan die wacht op haar getuige. Ze gaat vrijdag trouwen en haar getuige moet van Curacao komen: "Ze komt speciaal voor de bruiloft. Spannend natuurlijk."

<em>Hello Goodbye</em>: Vrouw heeft bijzondere <em>liefde van haar leven</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Hello Goodbye op dinsdag 18 augustus. Je kunt hier ook de hele uitzending van 18 augustus terugkijken. Joris spreekt een vrouw aan die wacht op haar getuige. Ze gaat vrijdag trouwen en haar getuige moet van Curacao komen: "Ze komt speciaal voor de bruiloft. Spannend natuurlijk." De vrouw is eerder getrouwd geweest: "Mijn eerste huwelijk was met een man, deze is met een vrouw. Ik woonde op Curacao en ineens was ik verloofd. Drie maanden later was er een hele leuke poolparty met een hele leuke vrouw. Ik dacht: laten we dat maar eens verder gaan onderzoeken. Dat was een heel kort huwelijk." Wodka"Ik kende haar al wel, maar ik kende de wodka nog niet. Toen ik de wodka heb ontmoet, zag ik haar ineens wel staan. Ik was smoorverliefd. Na drie maanden huwelijk kan je zoiets niet doen." Bekijk het complete fragment hierboven. Hello Goodbye is elke dinsdagavond om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de mooiste fragmenten van Hello Goodbye terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Hello Goodbye: Vrouw heeft bijzondere liefde van haar leven (video)

De vrouw is eerder getrouwd geweest: "Mijn eerste huwelijk was met een man, deze is met een vrouw. Ik woonde op Curacao en ineens was ik verloofd. Drie maanden later was er een hele leuke poolparty met een hele leuke vrouw. Ik dacht: laten we dat maar eens verder gaan onderzoeken. Dat was een heel kort huwelijk."

Wodka
"Ik kende haar al wel, maar ik kende de wodka nog niet. Toen ik de wodka heb ontmoet, zag ik haar ineens wel staan. Ik was smoorverliefd. Na drie maanden huwelijk kan je zoiets niet doen."

Bekijk het complete fragment hierboven. Hello Goodbye is elke dinsdagavond om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de mooiste fragmenten van Hello Goodbye terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV