Zoon (13) Jeroen van der Boom komt met single: "Trots op wat hij kan" (video)

Zoon (13) Jeroen van der Boom komt met single: "Trots op wat hij kan" (video)

Luuk van der Boom (13) treedt in de voetsporen van zijn vader Jeroen. Hij komt binnenkort met zijn eigen single en clip. "Ik wil het liefste dansen en zingen tegelijk en daar zo goed mogelijk in worden," aldus Luuk. Hij krijgt de productie voor zijn verjaardag van zijn ouders. Jeroen: "Hij had al drie verjaardagen deze droom. Ik ben trots op wat hij de afgelopen jaren geleerd heeft. Bovendien kan hij iets wat ik niet kan: dansen."

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder:

Zoon (13) <em>Jeroen van der Boom</em> komt met single: &quot;Trots op wat hij kan&quot; (video) Luuk van der Boom (13) treedt in de voetsporen van zijn vader Jeroen. Hij komt binnenkort met zijn eigen single en clip. "Ik wil het liefste dansen en zingen tegelijk en daar zo goed mogelijk in worden," aldus Luuk. Hij krijgt de productie voor zijn verjaardag van zijn ouders. Jeroen: "Hij had al drie verjaardagen deze droom. Ik ben trots op wat hij de afgelopen jaren geleerd heeft. Bovendien kan hij iets wat ik niet kan: dansen." Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder: Musical Sing-a-Long 2020: een verregend theater met weinig publiek (video) Bekijk deze video » Manuel Broekman kijkt terug op overlijden vader: "Het plezier overwint" (video) Bekijk deze video »
TV :
Zoon (13) Jeroen van der Boom komt met single: "Trots op wat hij kan" (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zoon (13) Jeroen van der Boom komt met single: "Trots op wat hij kan" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV