Zien: VPRO Mondo is terug!

Zien: VPRO Mondo is terug!

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook.

Muziekliefhebbers, kunstminnaars, boekenwurmen en filmfanaten opgelet: het leukste kunst- en cultuurprogramma van Nederland is weer terug!

Liefde voor de cultuur
Nadia Moussaid ontvangt vanaf deze zondag weer wekelijks kunstenaars, schrijvers en andere cultuurmakers uit binnen- en buitenland. Mondo laat zowel op tv als online zien hoe rijk Nederland is op het gebied van muziek, literatuur, beeldende kunst en film.

Bekijk de promo in de video hieronder. VPRO Mondo is elke zondag om 19.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt de mooiste fragmenten en elke aflevering van Mondo terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>VPRO Mondo</em> is terug! Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook. Muziekliefhebbers, kunstminnaars, boekenwurmen en filmfanaten opgelet: het leukste kunst- en cultuurprogramma van Nederland is weer terug! Liefde voor de cultuurNadia Moussaid ontvangt vanaf deze zondag weer wekelijks kunstenaars, schrijvers en andere cultuurmakers uit binnen- en buitenland. Mondo laat zowel op tv als online zien hoe rijk Nederland is op het gebied van muziek, literatuur, beeldende kunst en film. Bekijk de promo in de video hieronder. VPRO Mondo is elke zondag om 19.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt de mooiste fragmenten en elke aflevering van Mondo terugkijken bij Gids.tv. Bob Fosko (64) overleden: Bekijk hier zijn laatste interview Bekijk deze video » Zien: Georgina Verbaan samen met vriendin Maartje Wortel te gast in Mondo Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: VPRO Mondo is terug! of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier