Topturnsters teleurgesteld in KNGU: "Een steek in onze rug" (video)

Topturnsters teleurgesteld in KNGU: "Een steek in onze rug" (video)

Veel oud-turnsters keken met gefronste wenkbrauwen naar het besluit van gymnastiekbond KNGU. Ze missen concrete plannen om de slachtoffers van grensoverschrijdend gedrag tegemoet te komen. De turnsters reageren bij NOS: "Ik had een klein beetje vertrouwen, maar dat heb ik nu niet meer. "

Bekijk de video van NOS Sport hieronder of op Instagram:

<em>Topturnsters</em> teleurgesteld in <em>KNGU</em>: &quot;Een steek in onze rug&quot; (video) Veel oud-turnsters keken met gefronste wenkbrauwen naar het besluit van gymnastiekbond KNGU. Ze missen concrete plannen om de slachtoffers van grensoverschrijdend gedrag tegemoet te komen. De turnsters reageren bij NOS: "Ik had een klein beetje vertrouwen, maar dat heb ik nu niet meer. " Bekijk de video van NOS Sport hieronder of op Instagram: Bekijk ook NOS Stories: veel leerlingen hebben leerachterstand door coronavirus Bekijk deze video » NOS Stories: gebarentaal wordt officiële taal in ons land (video) Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Topturnsters teleurgesteld in KNGU: "Een steek in onze rug" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier