Tour de France: samenvatting van etappe 11 (video)

Tour de France: samenvatting van etappe 11 (video)

Vandaag (woensdag 9 september) werd de elfde etappe van de Tour de France van 2020 verreden. Voorlopig één van de laatste kansen op een etappewinst voor de sprinters, en die gingen in de finale dan ook vol aan de bak.

<em>Tour de France</em>: samenvatting van etappe 11 (video) Vandaag (woensdag 9 september) werd de elfde etappe van de Tour de France van 2020 verreden. Voorlopig één van de laatste kansen op een etappewinst voor de sprinters, en die gingen in de finale dan ook vol aan de bak. KopstootVoorin ontstond er een strijd der titanen toen Sam Bennett, Caleb Ewan, Peter Sagan en Wout van Aert naast elkaar op de pedalen gingen staan. Daarbij ging het voor Van Aert nog bijna mis: hij ontsnapte aan een valpartij na een bizarre kopstoot van Sagan. De vier renners kwamen vrijwel tegelijk over de finish, maar uiteindelijk was het Ewan die aan het langste eind trok. Bekijk de samenvatting van de elfde etappe van de Tour de France hierboven. Bekijk ook Tour de France: Ion Izagirre komt hard ten val en moet de Tour verlaten (video) Bekijk deze video » Zien: Caleb Ewan wint elfde etappe van de Tour de France 2020 Bekijk deze video »
Wielrennen :
Tour de France: samenvatting van etappe 11 (video)

Kopstoot
Voorin ontstond er een strijd der titanen toen Sam Bennett, Caleb Ewan, Peter Sagan en Wout van Aert naast elkaar op de pedalen gingen staan. Daarbij ging het voor Van Aert nog bijna mis: hij ontsnapte aan een valpartij na een bizarre kopstoot van Sagan. De vier renners kwamen vrijwel tegelijk over de finish, maar uiteindelijk was het Ewan die aan het langste eind trok.

Bekijk de samenvatting van de elfde etappe van de Tour de France hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Tour de France: samenvatting van etappe 11 (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV