Instinct gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Instinct gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Nieuw: Instinct seizoen 2

Instinct gemist? Bekijk hier de hele uitzending Direct na de slotaflevering van seizoen 1, om 20:30 uur op Net5, start het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Instinct. Na vandaag is de rest van het seizoen elke zaterdag vanaf 20:30 uur met dubbele afleveringen te zien. SeriemoordenaarDylan Reinhart en Lizzie Needham gaan in deze serie voor de NYPD op jacht naar een seriemoordenaar. In seizoen 1 werd Dylan als voormalig CIA-agent betrokken bij deze zaak, terwijl hij dat leven juist achter zich gelaten had. LevensduurDylan en Lizzie onderzoeken in de eerste aflevering van seizoen 2 de moord op een succesvolle zakenvrouw die de levensduur van mensen probeerde te verlengen. AdoptieDylan en Andy zetten hun adoptieplannen voort en detective Ryan Stock komt uit Nebraska om een potentiële seriemoordenaar op te speuren.
Uitzending :
Instinct gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Direct na de slotaflevering van seizoen 1, om 20:30 uur op Net5, start het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Instinct. Na vandaag is de rest van het seizoen elke zaterdag vanaf 20:30 uur met dubbele afleveringen te zien.

Seriemoordenaar
Dylan Reinhart en Lizzie Needham gaan in deze serie voor de NYPD op jacht naar een seriemoordenaar. In seizoen 1 werd Dylan als voormalig CIA-agent betrokken bij deze zaak, terwijl hij dat leven juist achter zich gelaten had.

Levensduur
Dylan en Lizzie onderzoeken in de eerste aflevering van seizoen 2 de moord op een succesvolle zakenvrouw die de levensduur van mensen probeerde te verlengen.

Adoptie
Dylan en Andy zetten hun adoptieplannen voort en detective Ryan Stock komt uit Nebraska om een potentiële seriemoordenaar op te speuren.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Instinct gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen