Zien: Wopke Hoekstra gaat fout in tijdens Prinsjesdag (video)

Zien: Wopke Hoekstra gaat fout in tijdens Prinsjesdag (video)

Wopke Hoekstra had niet helemaal in de gaten dat hij nog even moest blijven staan, toen hij dinsdagochtend naar zijn stoel liep in de Grote Kerk, waar hij was in verband met de Troonrede. De minister van Financiën had echter al snel door dat hij een fout maakte, waarna hij snel weer opstond. Hoekstra is overigens vanmiddag te gast tijdens de Prinsjesdag-uitzending van Tijd voor MAX dus wellicht dat hij daar nog even ingaat op deze kleine blunder. Bekijk het betreffende fragment hieronder.

Zien: <em>Wopke Hoekstra</em> gaat fout in tijdens Prinsjesdag (video) Wopke Hoekstra had niet helemaal in de gaten dat hij nog even moest blijven staan, toen hij dinsdagochtend naar zijn stoel liep in de Grote Kerk, waar hij was in verband met de Troonrede. De minister van Financiën had echter al snel door dat hij een fout maakte, waarna hij snel weer opstond. Hoekstra is overigens vanmiddag te gast tijdens de Prinsjesdag-uitzending van Tijd voor MAX dus wellicht dat hij daar nog even ingaat op deze kleine blunder. Bekijk het betreffende fragment hieronder. Bekijk ook Wopke Hoekstra: "Geen enkele minister van Financiën gaf meer geld uit dan ik" (video) Bekijk deze video » Prinsjesdag 2020: dit draagt Máxima (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Wopke Hoekstra gaat fout in tijdens Prinsjesdag (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Wopke Hoekstra gaat fout in tijdens Prinsjesdag (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen