Prinsjesdag: Wopke Hoekstra vergeet tekst bij presentatie Miljoenennota (video)

Prinsjesdag: Wopke Hoekstra vergeet tekst bij presentatie Miljoenennota (video)

Niets menselijks is politici vreemd, en dus begaan ook zij weleens een foutje of een blunder. Voor Wopke Hoekstra gold dat op Prinsjesdag zelfs twee keer: na een foutje in de Grote Kerk was hij in de Tweede Kamer zijn tekst vergeten voor de presentatie van de Miljoenennota.

Prinsjesdag: <em>Wopke Hoekstra</em> vergeet tekst bij presentatie Miljoenennota (video) Niets menselijks is politici vreemd, en dus begaan ook zij weleens een foutje of een blunder. Voor Wopke Hoekstra gold dat op Prinsjesdag zelfs twee keer: na een foutje in de Grote Kerk was hij in de Tweede Kamer zijn tekst vergeten voor de presentatie van de Miljoenennota. Geert Wilders"Ik kan proberen het uit mijn hoofd te doen, maar om de kwaliteit af te stemmen op deze dag... Gunt u mij nog, ik hoop, relatief kort - er is iemand onderweg met een boek." Hilariteit alom in de Kamer, niet in de laatste plaats bij voorzitter Khadija Arib, die in lachen uitbarst. Geert Wilders snelt direct naar de interruptiemicrofoon voor een grapje: "Ik beloof de minister: als hij het hierbij laat, heeft hij onze steun." Bekijk de hilarische beelden uit de Tweede Kamer hierboven. Bekijk ook Prinsjesdag 2020: dit draagt Máxima (video) Bekijk deze video » Troonrede koning Willem-Alexander gemist? "Corona raakt ons allemaal" Bekijk deze video »
Politiek :
Prinsjesdag: Wopke Hoekstra vergeet tekst bij presentatie Miljoenennota (video)

Geert Wilders
"Ik kan proberen het uit mijn hoofd te doen, maar om de kwaliteit af te stemmen op deze dag... Gunt u mij nog, ik hoop, relatief kort - er is iemand onderweg met een boek." Hilariteit alom in de Kamer, niet in de laatste plaats bij voorzitter Khadija Arib, die in lachen uitbarst. Geert Wilders snelt direct naar de interruptiemicrofoon voor een grapje: "Ik beloof de minister: als hij het hierbij laat, heeft hij onze steun."

Bekijk de hilarische beelden uit de Tweede Kamer hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Prinsjesdag: Wopke Hoekstra vergeet tekst bij presentatie Miljoenennota (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen