LuckyTV: Koningin Máxima wordt getest op coronavirus: ‘Kijk haar eens smullen’

LuckyTV: Koningin Máxima wordt getest op coronavirus: ‘Kijk haar eens smullen’

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van dinsdag 15 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

LuckyTV is tegenwoordig te zien bij Jinek, en na Prinsjesdag moet het natuurlijk over ‘koning Willy’ gaan. Willem-Alexander gaat met zijn vrouw koningin Máxima met de auto naar een testpunt van de GGD. Máxima voelt zich niet lekker en denkt dat ze corona heeft, en Willem-Alexander moet veel moeite doen om het voor elkaar te krijgen dat zijn vrouw wordt getest. Maar het lukt uiteindelijk. “Kijk haar eens smullen.”

Bekijk het fragment van LuckyTV in Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en de hele aflevering terugkijken bij Gids.tv.

<em>LuckyTV</em>: Koningin Máxima wordt getest op coronavirus: ‘Kijk haar eens smullen’ Hieronder zie je een fragment uit Jinek van dinsdag 15 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: de eerste LuckyTV bij Jinek over Prinsjesdag 2020 Bekijk deze video » LuckyTV is tegenwoordig te zien bij Jinek, en na Prinsjesdag moet het natuurlijk over ‘koning Willy’ gaan. Willem-Alexander gaat met zijn vrouw koningin Máxima met de auto naar een testpunt van de GGD. Máxima voelt zich niet lekker en denkt dat ze corona heeft, en Willem-Alexander moet veel moeite doen om het voor elkaar te krijgen dat zijn vrouw wordt getest. Maar het lukt uiteindelijk. “Kijk haar eens smullen.” Bekijk het fragment van LuckyTV in Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en de hele aflevering terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Jinek gemist? Thierry Baudet: ‘Ik denk dat de peilingen niet kloppen’ Bekijk deze video » Jinek: Thierry Baudet (FVD) wil regeren met Lodewijk Asscher (PvdA) Bekijk deze video » Jinek gemist? Thierry Baudet gaat in tegen troonrede koning Willem-Alexander Bekijk deze video »
Talkshow :
LuckyTV: Koningin Máxima wordt getest op coronavirus: ‘Kijk haar eens smullen’

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op LuckyTV: Koningin Máxima wordt getest op coronavirus: ‘Kijk haar eens smullen’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV