André Rieu: "Ik laat me niet inenten, maar hoop dat publiek dat wel doet" (video)

André Rieu: "Ik laat me niet inenten, maar hoop dat publiek dat wel doet" (video)

André Rieu hoopt dat er snel een vaccin komt tegen corona. Hij en zijn team hebben zijn concerten gewoon in de verkoop gezet, ookal is het nog niet zeker dat deze door kunnen gaan. Als het alsnog niet door mag gaan, zullen de kaarten geldig blijven voor nieuwe concerten in 2022. Zelf zal hij zich niet gaan inenten wanneer er een vaccin komt, maar hij hoop dat zijn publiek dit wel doet.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder.

<em>André Rieu</em>: &quot;Ik laat me niet inenten, maar hoop dat publiek dat wel doet&quot; (video) André Rieu hoopt dat er snel een vaccin komt tegen corona. Hij en zijn team hebben zijn concerten gewoon in de verkoop gezet, ookal is het nog niet zeker dat deze door kunnen gaan. Als het alsnog niet door mag gaan, zullen de kaarten geldig blijven voor nieuwe concerten in 2022. Zelf zal hij zich niet gaan inenten wanneer er een vaccin komt, maar hij hoop dat zijn publiek dit wel doet. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Op1 gemist? Marjolein van Egmond: "Risicogroep vaccineren stopt geen pandemie" Bekijk deze video »
Entertainment :
André Rieu: "Ik laat me niet inenten, maar hoop dat publiek dat wel doet" (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op André Rieu: "Ik laat me niet inenten, maar hoop dat publiek dat wel doet" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen