René van der Gijp: "Inter vinden Ajax een kutclub!" (video)

René van der Gijp: "Inter vinden Ajax een kutclub!" (video)

De Telegraaf meldde het als eerste: de kans is groot dat Frank de Boer de nieuwe bondscoach van het Nederlands Elftal wordt. De heren van Veronica Inside geven hun ongezouten mening hierover. Johan Derksen is niet zo'n fan van dit idee, aangezien hij weinig gepresteerd heeft na zijn avontuur bij Ajax. René van der Gijp ziet het wel zitten.

Bkeijk de video van Veronica Inside hieronder.

René van der Gijp: "Inter vinden Ajax een kutclub!" (video) De Telegraaf meldde het als eerste: de kans is groot dat Frank de Boer de nieuwe bondscoach van het Nederlands Elftal wordt. De heren van Veronica Inside geven hun ongezouten mening hierover. Johan Derksen is niet zo'n fan van dit idee, aangezien hij weinig gepresteerd heeft na zijn avontuur bij Ajax. René van der Gijp ziet het wel zitten. Bkeijk de video van Veronica Inside hieronder. Bekijk ook De Vooravond gemist? Zo denken mensen over Frank de Boer als nieuwe bondscoach Bekijk deze video »
Voetbal :
René van der Gijp: "Inter vinden Ajax een kutclub!" (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op René van der Gijp: "Inter vinden Ajax een kutclub!" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen