Veronica Inside: Derksen en Van der Gijp bespreken seksspeeltjes van verboden sponsor

Veronica Inside: Derksen en Van der Gijp bespreken seksspeeltjes van verboden sponsor

Johan Derksen en René van der Gijp vinden het belachelijk dat de KNVB de voetbalclub FC Emmen heeft verboden om een producent van seksspeeltjes als sponsor te nemen. “Dit is zo lullig van de KNVB”, aldus Van der Gijp.

'Easytoys een professioneel bedrijf'
Easytoys heeft voor de gelegenheid een tas met seksspeeltjes opgestuurd naar Veronica Inside. “Hier is helemaal niks mis mee. Het zijn hartstikke mooie dingen die die mensen ons gestuurd hebben”, zegt van der Gijp. “Dit is een professioneel bedrijf”, vult Derksen aan, al worden er uiteraard ook de nodige grappen gemaakt.

Bekijk het fragment van Veronica Inside in de video hieronder.

Veronica Inside wordt op maandag en vrijdag om 20.30 uur uitgezonden bij Veronica. Heb je Veronica Inside gemist? Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Veronica Inside</em>: Derksen en Van der Gijp bespreken seksspeeltjes van verboden sponsor Johan Derksen en René van der Gijp vinden het belachelijk dat de KNVB de voetbalclub FC Emmen heeft verboden om een producent van seksspeeltjes als sponsor te nemen. “Dit is zo lullig van de KNVB”, aldus Van der Gijp. Bekijk ook Seksspeeltjessponsor Easytoys door KNVB verboden, FC Emmen in de problemen (video) Bekijk deze video » 'Easytoys een professioneel bedrijf'Easytoys heeft voor de gelegenheid een tas met seksspeeltjes opgestuurd naar Veronica Inside. “Hier is helemaal niks mis mee. Het zijn hartstikke mooie dingen die die mensen ons gestuurd hebben”, zegt van der Gijp. “Dit is een professioneel bedrijf”, vult Derksen aan, al worden er uiteraard ook de nodige grappen gemaakt. Bekijk het fragment van Veronica Inside in de video hieronder. Veronica Inside wordt op maandag en vrijdag om 20.30 uur uitgezonden bij Veronica. Heb je Veronica Inside gemist? Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Veronica Inside zet Koning Willem-Alexander te kakken: "Is dit LuckyTV?!" (video) Bekijk deze video » Johan Derksen: "Zoveel kutvoetbal heb ik van mijn leven nog niet gezien" (video) Bekijk deze video »
TV :
Veronica Inside: Derksen en Van der Gijp bespreken seksspeeltjes van verboden sponsor

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside: Derksen en Van der Gijp bespreken seksspeeltjes van verboden sponsor of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen