Video: Vluchtelingen Moria worden naar nieuw kamp op Lesbos gebracht

Video: Vluchtelingen Moria worden naar nieuw kamp op Lesbos gebracht

Een grote groep vluchtelingen die dakloos is geworden door de brand in kamp Moria zijn naar een nieuw onderkomen gebracht. Door de heftige brand in het kamp leven veel migranten momenteel opstraat op het Griekse eiland Lesbos. Veel mensen zijn bang dat ze niet van het vluchtelingenkamp af mogen in verband met corona, daarom probeert de politie ze over te halen.

Bekijk de video van het AD over de vluchtelingen op Lesbos hieronder.

Video: Vluchtelingen <em>Moria</em> worden naar nieuw kamp op Lesbos gebracht Een grote groep vluchtelingen die dakloos is geworden door de brand in kamp Moria zijn naar een nieuw onderkomen gebracht. Door de heftige brand in het kamp leven veel migranten momenteel opstraat op het Griekse eiland Lesbos. Veel mensen zijn bang dat ze niet van het vluchtelingenkamp af mogen in verband met corona, daarom probeert de politie ze over te halen. Bekijk de video van het AD over de vluchtelingen op Lesbos hieronder. Zo ziet vluchtelingenkamp Moria op Lesbos eruit na verwoestende brand (video) Bekijk deze video » Nieuw kamp op Lesbos: "Vluchtelingen willen hier niet naartoe, maar naar Europa" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Vluchtelingen Moria worden naar nieuw kamp op Lesbos gebracht

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Vluchtelingen Moria worden naar nieuw kamp op Lesbos gebracht of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen