WNL Op Zondag gemist? Selfmade miljonair Jan Rijsdijk (77) geeft alles weg (video)

WNL Op Zondag gemist? Selfmade miljonair Jan Rijsdijk (77) geeft alles weg (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van WNL Op Zondag van zondag 20 september. Je kunt ook de hele uitzending van 20 september terugkijken bij Gids.tv.

Ondernemer Jan Rijsdijk (77) gaf dit jaar zijn landgoed op voor een appartement van 119 vierkante meter. Maar hij is nog lang niet klaar met afbouwen. Al zijn miljoenen wil hij weggeven. "Ik ben met niets gekomen en ik wil met niets gaan", vertelt hij in WNL Op Zondag. "Dan is de cirkel rond."

Bekijk het hele fragment hieronder. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van WNL Op Zondag terugkijken bij Gids.tv.

<em>WNL Op Zondag</em> gemist? Selfmade miljonair Jan Rijsdijk (77) <em>geeft alles weg</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van WNL Op Zondag van zondag 20 september. Je kunt ook de hele uitzending van 20 september terugkijken bij Gids.tv. Ondernemer Jan Rijsdijk (77) gaf dit jaar zijn landgoed op voor een appartement van 119 vierkante meter. Maar hij is nog lang niet klaar met afbouwen. Al zijn miljoenen wil hij weggeven. "Ik ben met niets gekomen en ik wil met niets gaan", vertelt hij in WNL Op Zondag. "Dan is de cirkel rond." Bekijk het hele fragment hieronder. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van WNL Op Zondag terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook WNL Op Zondag gemist? Hans de Boer over C02-taks: "Onverstandig" Bekijk deze video » WNL Op Zondag gemist? "Bedrijven willen testcapaciteit vergroten." Bekijk deze video »
Nieuws :
WNL Op Zondag gemist? Selfmade miljonair Jan Rijsdijk (77) geeft alles weg (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op WNL Op Zondag gemist? Selfmade miljonair Jan Rijsdijk (77) geeft alles weg (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen