Video: "Sylvie Meis droeg spiraaltje van Cartier tijdens bruiloft"

Video: "Sylvie Meis droeg spiraaltje van Cartier tijdens bruiloft"

Guido den Aantrekker praatte zondagavond in Shownieuws nog even wat na over de exorbitante bruiloft van Sylvie Meis, die afgelopen weekend in Italië plaatsvond: "Paparazzi kwamen uit alle hoeken en gaten tevoorschijn. Of het draaiboek van Meis was niet helemaal waterdicht of er was opzet in het spel."

Spiraaltje van Cartier
Den Aantrekker oppert het idee dat de socialite gedacht heeft: ik laat wat mensen toe in de bosjes zodat ik wereldwijd nog meer in beeld kom. Ook bracht de Story-hoofdredacteur nog een ander gerucht ter tafel: "Ze droeg een spiraaltje van Cartier." Zelf denkt hij overigens dat dat best wel eens zou kunnen kloppen. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

Video: &quot;<em>Sylvie Meis</em> droeg spiraaltje van Cartier tijdens bruiloft&quot; Guido den Aantrekker praatte zondagavond in Shownieuws nog even wat na over de exorbitante bruiloft van Sylvie Meis, die afgelopen weekend in Italië plaatsvond: "Paparazzi kwamen uit alle hoeken en gaten tevoorschijn. Of het draaiboek van Meis was niet helemaal waterdicht of er was opzet in het spel." Spiraaltje van CartierDen Aantrekker oppert het idee dat de socialite gedacht heeft: ik laat wat mensen toe in de bosjes zodat ik wereldwijd nog meer in beeld kom. Ook bracht de Story-hoofdredacteur nog een ander gerucht ter tafel: "Ze droeg een spiraaltje van Cartier." Zelf denkt hij overigens dat dat best wel eens zou kunnen kloppen. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Bekijk ook RTL Boulevard: Sylvie Meis en Niclas Castello getrouwd, bekijk de beelden Bekijk deze video »
Show :
Video: "Sylvie Meis droeg spiraaltje van Cartier tijdens bruiloft"

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: "Sylvie Meis droeg spiraaltje van Cartier tijdens bruiloft" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen