Hélène Hendriks onthult de plannen voor Nederlandse voetbal league (video)

Hélène Hendriks onthult de plannen voor Nederlandse voetbal league (video)

De Nederlandse voetbalclubs hebben het idee opgevat om zich af te splitsen van de KNVB en een eigen "Nederlandse voetbal league" op te richten. Dat onthult presentatrice Hélène Hendriks in gesprek met Veronica Inside. Het klinkt interessant, maar er zitten nogal wat haken en ogen aan. We zullen dus moeten afwachten die dit verhaal afloopt.

Bekijk het gesprek met Hélène Hendriks hieronder.

<em>Hélène Hendriks</em> onthult de plannen voor Nederlandse voetbal league (video) De Nederlandse voetbalclubs hebben het idee opgevat om zich af te splitsen van de KNVB en een eigen "Nederlandse voetbal league" op te richten. Dat onthult presentatrice Hélène Hendriks in gesprek met Veronica Inside. Het klinkt interessant, maar er zitten nogal wat haken en ogen aan. We zullen dus moeten afwachten die dit verhaal afloopt. Bekijk het gesprek met Hélène Hendriks hieronder. Bekijk ook Veronica Inside zet Koning Willem-Alexander te kakken: "Is dit LuckyTV?!" (video) Bekijk deze video » Veronica Inside: Derksen en Van der Gijp bespreken seksspeeltjes van verboden sponsor Bekijk deze video »
Voetbal :
Hélène Hendriks onthult de plannen voor Nederlandse voetbal league (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hélène Hendriks onthult de plannen voor Nederlandse voetbal league (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen