Nabeschouwing Wie is de Mol: laat Ron Boszhard hier zien dat hij de Mol is?

Nabeschouwing Wie is de Mol: laat Ron Boszhard hier zien dat hij de Mol is?

Max van den Broek is opnieuw van de partij met een nabeschouwing van de laatste aflevering van Wie is de Mol? Daarin worden alle hints en aanwijzingen naar de Mol weer besproken, evenals verdachte acties van de kandidaten. Zo leek Ron Boszhard even vergeten te zijn dat hij de Mol is.

Nabeschouwing <em>Wie is de Mol</em>: laat Ron Boszhard hier zien dat hij de Mol is? Max van den Broek is opnieuw van de partij met een nabeschouwing van de laatste aflevering van Wie is de Mol? Daarin worden alle hints en aanwijzingen naar de Mol weer besproken, evenals verdachte acties van de kandidaten. Zo leek Ron Boszhard even vergeten te zijn dat hij de Mol is. BoogschietenBij de opdracht met het boogschieten leek Boszhard namelijk helemaal niet blij toen de pijlen in het bord werden geschoten, waardoor er geld werd verdiend. De presentator stond er maar een beetje bij, met een ietwat vreemde grimas op zijn gezicht. Laat hij hier zien dat hij de Mol is of is hij gewoon gepikeerd dat het bij hemzelf niet lukte? Bekijk de nabeschouwing van Wie is de Mol? hierboven. Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Dit is de derde afvaller van jubileumseizoen Wie is de Mol? Bekijk deze video » Mollenstreken gemist? Lavezzi onthult geheim van scheurende Molgeld Bekijk deze video »
Wie is de Mol? :
Nabeschouwing Wie is de Mol: laat Ron Boszhard hier zien dat hij de Mol is?

Boogschieten
Bij de opdracht met het boogschieten leek Boszhard namelijk helemaal niet blij toen de pijlen in het bord werden geschoten, waardoor er geld werd verdiend. De presentator stond er maar een beetje bij, met een ietwat vreemde grimas op zijn gezicht. Laat hij hier zien dat hij de Mol is of is hij gewoon gepikeerd dat het bij hemzelf niet lukte?

Bekijk de nabeschouwing van Wie is de Mol? hierboven.

Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nabeschouwing Wie is de Mol: laat Ron Boszhard hier zien dat hij de Mol is? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen