Fidan Ekiz tegen advocaat kroongetuige: "Bent u niet bang?" (De Vooravond)

Fidan Ekiz tegen advocaat kroongetuige: "Bent u niet bang?" (De Vooravond)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 21 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 21 september terugkijken bij Gids.tv.

Een bijzonder gesprek vanavond in De Vooravond. Daar spraken Fidan Ekiz en Renze Klamer met Onno de Jong, advocaat van onder andere kroongetuige Nabil B. Er is een documentaire over zijn werk gemaakt. In dit fragment vraag Fidan onder andere: "U heeft uw drijfveer duidelijk gemaakt, maar toch vraag ik mij af of u niet bang bent?"

Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

Fidan Ekiz tegen <em>advocaat kroongetuige</em>: &quot;Bent u niet bang?&quot; (<em>De Vooravond</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 21 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 21 september terugkijken bij Gids.tv. Een bijzonder gesprek vanavond in De Vooravond. Daar spraken Fidan Ekiz en Renze Klamer met Onno de Jong, advocaat van onder andere kroongetuige Nabil B. Er is een documentaire over zijn werk gemaakt. In dit fragment vraag Fidan onder andere: "U heeft uw drijfveer duidelijk gemaakt, maar toch vraag ik mij af of u niet bang bent?" Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De Vooravond gemist? Thomas Erdbrink: "Nederlanders bepalen zelf wel wat ze doen" Bekijk deze video » De Vooravond gemist? Sven Kramer over het stoppen met schaatsen Bekijk deze video »
Talkshow :
Fidan Ekiz tegen advocaat kroongetuige: "Bent u niet bang?" (De Vooravond)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Fidan Ekiz tegen advocaat kroongetuige: "Bent u niet bang?" (De Vooravond) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen