Zien: Willem Holleeder doet laatste poging om vrij te komen uit de gevangenis

Zien: Willem Holleeder doet laatste poging om vrij te komen uit de gevangenis

In 2019 werd Willem Holleeder, één van de bekendste criminelen uit de Nederlandse misdaadgeschiedenis, veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf. De Neus is het hier echter niet mee eens en vanaf vandaag (22 september) dient het hoger beroep in de rechtszaak. Hiermee doet Holleeder een laatste poging om vrij te komen uit de gevangenis.

Bekijk het fragment uit Goedemorgen Nederland hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Goedemorgen Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Willem Holleeder</em> doet laatste poging om vrij te komen uit de gevangenis In 2019 werd Willem Holleeder, één van de bekendste criminelen uit de Nederlandse misdaadgeschiedenis, veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf. De Neus is het hier echter niet mee eens en vanaf vandaag (22 september) dient het hoger beroep in de rechtszaak. Hiermee doet Holleeder een laatste poging om vrij te komen uit de gevangenis. Bekijk het fragment uit Goedemorgen Nederland hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Goedemorgen Nederland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Willem Holleeder in rechtszaal: "Niemand opdracht tot liquidatie gegeven" (video) Bekijk deze video » Hoger beroep Holleeder van start: "Diep terug in de jaren tachtig" (video) Bekijk deze video »
Misdaad :
Zien: Willem Holleeder doet laatste poging om vrij te komen uit de gevangenis

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Willem Holleeder doet laatste poging om vrij te komen uit de gevangenis of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen