LuckyTV: Heeft Famke Louise nieuwe hit met #ikdoenietmeermee? (video)

LuckyTV: Heeft Famke Louise nieuwe hit met #ikdoenietmeermee? (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek op dinsdag 22 september. Je kunt hier ook de hele Jinek-uitzending van 22 september terugkijken.

Nu Famke Louise onder vuur ligt door de actie #ikdoenietmeermee, was het natuurlijk wachten op een reactie uit de satirische hoek. Famke deed dinsdag haar verhaal bij Jinek, en bij hetzelfde programma werd ze onder handen genomen door LuckyTV.

Famke Louise: ‘Free the people’
In de video van LuckyTV is de boodschap van Famke Louise te zien, die ze opnam naar aanleiding van de coronamaatregelen. Alleen klinken haar uitspraken #ikdoenietmeermee en ‘free the people’ wel ietwat anders…

Bekijk het fragment van LuckyTV uit de aflevering van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en de hele aflevering terugkijken bij Gids.tv.

<em>LuckyTV</em>: Heeft Famke Louise nieuwe hit met #ikdoenietmeermee? (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek op dinsdag 22 september. Je kunt hier ook de hele Jinek-uitzending van 22 september terugkijken. Nu Famke Louise onder vuur ligt door de actie #ikdoenietmeermee, was het natuurlijk wachten op een reactie uit de satirische hoek. Famke deed dinsdag haar verhaal bij Jinek, en bij hetzelfde programma werd ze onder handen genomen door LuckyTV. Bekijk ook LuckyTV: Wopke Hoekstra bestempelt fractiemedewerker CDA als "hoer" Bekijk deze video » Famke Louise: ‘Free the people’In de video van LuckyTV is de boodschap van Famke Louise te zien, die ze opnam naar aanleiding van de coronamaatregelen. Alleen klinken haar uitspraken #ikdoenietmeermee en ‘free the people’ wel ietwat anders… Bekijk het fragment van LuckyTV uit de aflevering van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en de hele aflevering terugkijken bij Gids.tv.
Humor :
LuckyTV: Heeft Famke Louise nieuwe hit met #ikdoenietmeermee? (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op LuckyTV: Heeft Famke Louise nieuwe hit met #ikdoenietmeermee? (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen