Paul de Leeuw spreekt Feyenoord-supporters toe: "Mondkapje op en muil dicht" (video)

Paul de Leeuw spreekt Feyenoord-supporters toe: "Mondkapje op en muil dicht" (video)

De Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb liet dinsdagavond bij Jinek weten de Feyenoord-supporters nog één kans te geven, wat betreft het naleven van de coronamaatregels. Anders worden de duels gewoon weer zonder publiek gespeeld. Paul de Leeuw heeft wel een oplossing: "Doe een mondkapje van je favoriete club op."

'Per ongeluk gillen kan'
Hij ziet de nodige voordelen, vertelt hij van achter een Feyenoord-mondkapje: "Je kunt wel een beetje mompelen en als je per ongeluk hard gilt zien ze het niet." Daarnaast zegt de presentator in duidelijke woorden: "Stadion in, smoel op en muil dicht!" Bekijk de video, die De Leeuw op Instagram plaatste, hieronder.

Paul de Leeuw spreekt <em>Feyenoord-supporters</em> toe: &quot;Mondkapje op en muil dicht&quot; (video) De Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb liet dinsdagavond bij Jinek weten de Feyenoord-supporters nog één kans te geven, wat betreft het naleven van de coronamaatregels. Anders worden de duels gewoon weer zonder publiek gespeeld. Paul de Leeuw heeft wel een oplossing: "Doe een mondkapje van je favoriete club op." 'Per ongeluk gillen kan'Hij ziet de nodige voordelen, vertelt hij van achter een Feyenoord-mondkapje: "Je kunt wel een beetje mompelen en als je per ongeluk hard gilt zien ze het niet." Daarnaast zegt de presentator in duidelijke woorden: "Stadion in, smoel op en muil dicht!" Bekijk de video, die De Leeuw op Instagram plaatste, hieronder. Bekijk ook Mark Rutte: "Voetbalsupporters moeten gewoon hun bek houden" (video) Bekijk deze video »
Show :
Paul de Leeuw spreekt Feyenoord-supporters toe: "Mondkapje op en muil dicht" (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Paul de Leeuw spreekt Feyenoord-supporters toe: "Mondkapje op en muil dicht" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen