De Vooravond gemist? Jan van Hooff lyrisch over werk van David Attenborough

De Vooravond gemist? Jan van Hooff lyrisch over werk van David Attenborough

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 23 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Vooravond</em> gemist? Jan van Hooff lyrisch over werk van David Attenborough Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 23 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Jan van Hooff, wetenschapper en primatoloog-kenner, is lyrisch over het werk van de Britse filmmaker David Attenborough. Volgens Van Hooff wist Attenborough als geen ander hoe hij mensen de natuur vanuit hun huiskamer kon laten "beleven". Op 4 oktober verschijnt de film David Attenborough: A Life on Our Planet op Netflix. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Loretta Schrijver in M: "Soms moet ik huilen bij het inspreken van natuurdocu's" Bekijk deze video » Bekijk trailer David Attenborough: A Life on Our Planet (4 oktober op Netflix) Bekijk deze video »
Talkshow :
De Vooravond gemist? Jan van Hooff lyrisch over werk van David Attenborough

Jan van Hooff, wetenschapper en primatoloog-kenner, is lyrisch over het werk van de Britse filmmaker David Attenborough. Volgens Van Hooff wist Attenborough als geen ander hoe hij mensen de natuur vanuit hun huiskamer kon laten "beleven". Op 4 oktober verschijnt de film David Attenborough: A Life on Our Planet op Netflix.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Jan van Hooff lyrisch over werk van David Attenborough of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen