Zien: protesten in Amerika na uitspraak rechter zaak Breonna Taylor

Zien: protesten in Amerika na uitspraak rechter zaak Breonna Taylor

Vandaag is een van de agenten die betrokken was bij de dood van Breonna Taylor veroordeeld in de rechtbank. Hij is niet veroordeeld op moord of doodslag, maar op het in gevaar brengen van de buren. De andere twee agenten zullen niet veroordeeld worden. Er is ontzettend veel onvrede met deze uitspraak en veel mensen gaan dan ook de straat op om te protesteren.

Bekijk de video van NBC News hieronder.

Zien: protesten in Amerika na uitspraak rechter zaak Breonna Taylor Vandaag is een van de agenten die betrokken was bij de dood van Breonna Taylor veroordeeld in de rechtbank. Hij is niet veroordeeld op moord of doodslag, maar op het in gevaar brengen van de buren. De andere twee agenten zullen niet veroordeeld worden. Er is ontzettend veel onvrede met deze uitspraak en veel mensen gaan dan ook de straat op om te protesteren. Bekijk de video van NBC News hieronder. Bekijk ook Heftige beelden: demonstrant in brand na gooien molotovcocktail in Portland Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: protesten in Amerika na uitspraak rechter zaak Breonna Taylor

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: protesten in Amerika na uitspraak rechter zaak Breonna Taylor of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen