Jinek: Monique Klemann (Loïs Lane) speelde verstoppertje met Prince: 'Raar verhaal'

Jinek: Monique Klemann (Loïs Lane) speelde verstoppertje met Prince: 'Raar verhaal'

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 23 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Vier jaar na het overlijden van Prince worden bij Jinek herinneringen opgehaald. Zangeres Monique Klemann (Loïs Lane) vertelt hoe zij de artiest leerde kennen, en bekent dat ze zelfs verstoppertje hebben gespeeld in een hotelkamer. “Het is echt een man die van spelletjes en rare dingetjes houdt. Dit is inderdaad een beetje een raar verhaal.”

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em>: Monique Klemann (Loïs Lane) speelde verstoppertje met Prince: 'Raar verhaal' Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 23 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Vier jaar na het overlijden van Prince worden bij Jinek herinneringen opgehaald. Zangeres Monique Klemann (Loïs Lane) vertelt hoe zij de artiest leerde kennen, en bekent dat ze zelfs verstoppertje hebben gespeeld in een hotelkamer. “Het is echt een man die van spelletjes en rare dingetjes houdt. Dit is inderdaad een beetje een raar verhaal.” Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek: Monique Klemann (Loïs Lane) speelde verstoppertje met Prince: 'Raar verhaal'

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek: Monique Klemann (Loïs Lane) speelde verstoppertje met Prince: 'Raar verhaal' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen