Beste Zangers: Milow zingt 'Redemption Song' en raakt gevoelige snaar (video)

Beste Zangers: Milow zingt 'Redemption Song' en raakt gevoelige snaar (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 24 september. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Het nummer 'Redemption Song' van Bob Marley & The Wailers werd gedraaid op de uitvaart van Tabitha’s vader. Daarna heeft ze er nooit meer naar kunnen luisteren. Tot in Beste Zangers: ''Zo mooi dat het eigenlijk een liedje was wat ik nooit wilde horen, en nu wilde ik niet dat het stopte.” Milow weet met zijn versie een gevoelige snaar te raken.

Bekijk het fragment hieronder. Beste Zangers is elke donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beste Zangers</em>: Milow zingt 'Redemption Song' en raakt gevoelige snaar (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 24 september. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Het nummer 'Redemption Song' van Bob Marley & The Wailers werd gedraaid op de uitvaart van Tabitha’s vader. Daarna heeft ze er nooit meer naar kunnen luisteren. Tot in Beste Zangers: ''Zo mooi dat het eigenlijk een liedje was wat ik nooit wilde horen, en nu wilde ik niet dat het stopte.” Milow weet met zijn versie een gevoelige snaar te raken. Bekijk het fragment hieronder. Beste Zangers is elke donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Beste Zangers: Tabitha zingt 'Hemingway' van BLØF (video) Bekijk deze video » Beste Zangers: Tabitha zingt 'Verloren' (video) Bekijk deze video » Beste Zangers: Tabitha zingt 'Ik hou van mij' (video) Bekijk deze video »
TV :
Beste Zangers: Milow zingt 'Redemption Song' en raakt gevoelige snaar (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beste Zangers: Milow zingt 'Redemption Song' en raakt gevoelige snaar (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen