OM eist tot vier jaar cel voor burenruzie: "poging tot doodslag" (video)

OM eist tot vier jaar cel voor burenruzie: "poging tot doodslag" (video)

Het Openbaar Ministerie eist tot vier jaar cel voor uit de hand gelopen burenruzie. Alledrie de personen die gericht uitgehaald hebben op hun buren met honkbalknuppels en meubels worden veroordeeld voor poging tot doodslag. "Het is een wonder dat er niet meer letsel opgelopen is," aldus de persrechter.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder.

OM eist tot vier jaar cel voor <em>burenruzie</em>: &quot;poging tot doodslag&quot; (video) Het Openbaar Ministerie eist tot vier jaar cel voor uit de hand gelopen burenruzie. Alledrie de personen die gericht uitgehaald hebben op hun buren met honkbalknuppels en meubels worden veroordeeld voor poging tot doodslag. "Het is een wonder dat er niet meer letsel opgelopen is," aldus de persrechter. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Mr. Frank Visser doet uitspraak: ruzie over takken, naalden en bomen (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
OM eist tot vier jaar cel voor burenruzie: "poging tot doodslag" (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op OM eist tot vier jaar cel voor burenruzie: "poging tot doodslag" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen