Zien: Lange Frans woedend bij Nieuwsuur na vraag over complottheorie Qanon

Zien: Lange Frans woedend bij Nieuwsuur na vraag over complottheorie Qanon

Lange Frans heeft al vaker zijn complottheorieën de wereld in geslingerd. Maar als hij door een Nieuwsuur-verslaggever een vraag krijgt over de complottheorie Qanon, is de rapper daar niet van gediend. Frans was op het Malieveld bij een demonstratie tegen kindermisbruik, maar veel actievoerders staan achter Qanon.

Lange Frans vindt vraag over Qanon ‘helemaal niet leuk’
Qanon-aanhangers geloven dat de elite zich massaal schuldig maakt aan kindermisbruik. Volgens een van de demonstranten wordt het bloed van baby’s gedronken door elites om jong te blijven. “Ik denk dat er heel veel mensen zijn die in God geloven en tegen kindermisbruik zijn”, zegt Lange Frans bij de demonstratie. Een vraag over Qanon kan hij echter niet hebben. “Daar ga ik het helemaal niet over hebben. Je bent heel vervelend aan het doen op dit moment. Ik zeg je net daar gaan we het niet over hebben”, aldus Lange Frans. “Ik ga weg, ik vind dit helemaal niet leuk.”

Bekijk het fragment van Nieuwsuur met de reactie van Lange Frans in de video hieronder. Heb je Nieuwsuur gemist? Je kunt alle uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

Zien: Lange Frans woedend bij <em>Nieuwsuur</em> na vraag over complottheorie Qanon Lange Frans heeft al vaker zijn complottheorieën de wereld in geslingerd. Maar als hij door een Nieuwsuur-verslaggever een vraag krijgt over de complottheorie Qanon, is de rapper daar niet van gediend. Frans was op het Malieveld bij een demonstratie tegen kindermisbruik, maar veel actievoerders staan achter Qanon. Bekijk ook Zien: Lange Frans en Ossenbaard fantaseren over doodschieten Mark Rutte (video) Bekijk deze video » Lange Frans vindt vraag over Qanon ‘helemaal niet leuk’Qanon-aanhangers geloven dat de elite zich massaal schuldig maakt aan kindermisbruik. Volgens een van de demonstranten wordt het bloed van baby’s gedronken door elites om jong te blijven. “Ik denk dat er heel veel mensen zijn die in God geloven en tegen kindermisbruik zijn”, zegt Lange Frans bij de demonstratie. Een vraag over Qanon kan hij echter niet hebben. “Daar ga ik het helemaal niet over hebben. Je bent heel vervelend aan het doen op dit moment. Ik zeg je net daar gaan we het niet over hebben”, aldus Lange Frans. “Ik ga weg, ik vind dit helemaal niet leuk.” Bekijk het fragment van Nieuwsuur met de reactie van Lange Frans in de video hieronder. Heb je Nieuwsuur gemist? Je kunt alle uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. Lange Frans reageert op ophef podcast met Janet Ossebaard: "Nederlandse politiek is corrupt" (video) Bekijk deze video » Zien: Lange Frans lapt coronaregels aan zijn laars tijdens protest Bekijk deze video »
TV :
Zien: Lange Frans woedend bij Nieuwsuur na vraag over complottheorie Qanon


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Lange Frans woedend bij Nieuwsuur na vraag over complottheorie Qanon of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV