NOS Studio Sport gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Studio Sport gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Studio Sport gemist? Bekijk hier de hele uitzending Live verslag van de wegwedstrijd voor mannen op de WK wielrennen in Italië, een rit over 258,2 kilometer rond Imola. De finish wordt tussen 16:30 en 17:00 uur verwacht. De mannen rijden negen rondes van 28,8 kilometer met start- en finish op het racecircuit van Imola. De omlopen hebben twee serieuze klimmen van gemiddeld 5,9 en 6,4 procent over een lengte van 2,8 en 2,7 kilometer. Wie wordt de opvolger van Mads Pedersen? De nieuwe wereldkampioen zal goed moeten klimmen. Daarom zijn mannen als Wout van Aert, Tourwinnaar Tadej Pogacar en Julian Alaphilippe kanshebbers. De 40-jarige Alejandro Valverde werd twee jaar geleden wereldkampioen en is nu opnieuw de kopman van de Spaanse ploeg. En wie weet kan Primoz Roglic revanche halen na het verlies van de gele trui op de voorlaatste dag van de Tour vorig weekend.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Live verslag van de wegwedstrijd voor mannen op de WK wielrennen in Italië, een rit over 258,2 kilometer rond Imola. De finish wordt tussen 16:30 en 17:00 uur verwacht.

De mannen rijden negen rondes van 28,8 kilometer met start- en finish op het racecircuit van Imola.

De omlopen hebben twee serieuze klimmen van gemiddeld 5,9 en 6,4 procent over een lengte van 2,8 en 2,7 kilometer.

Wie wordt de opvolger van Mads Pedersen? De nieuwe wereldkampioen zal goed moeten klimmen. Daarom zijn mannen als Wout van Aert, Tourwinnaar Tadej Pogacar en Julian Alaphilippe kanshebbers.

De 40-jarige Alejandro Valverde werd twee jaar geleden wereldkampioen en is nu opnieuw de kopman van de Spaanse ploeg. En wie weet kan Primoz Roglic revanche halen na het verlies van de gele trui op de voorlaatste dag van de Tour vorig weekend.

Bekijk hier alle video's en artikelen van NOS Studio Sport
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op NOS Studio Sport gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen