Zondag met Lubach: Forum voor Democratie gebruikt Tweede Kamer als filmstudio

Zondag met Lubach: Forum voor Democratie gebruikt Tweede Kamer als filmstudio

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Zondag met Lubach op zondag 27 september. Je kunt hier ook de hele Zondag met Lubach-uitzending van 27 september terugkijken.

Volgens Arjen Lubach moeten we accepteren dat de Tweede Kamer er vooral is voor campagnefilmpjes. Thierry Baudet gebruikt de Kamer zelfs als een ware filmstudio en knipt fragmenten uit debatten om campagne mee te voeren. Arjen pleit dan in ieder geval voor een visueel duidelijk overgangseffect...

<em>Zondag met Lubach</em>: Forum voor Democratie gebruikt <em>Tweede Kamer</em> als filmstudio Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Zondag met Lubach op zondag 27 september. Je kunt hier ook de hele Zondag met Lubach-uitzending van 27 september terugkijken. Volgens Arjen Lubach moeten we accepteren dat de Tweede Kamer er vooral is voor campagnefilmpjes. Thierry Baudet gebruikt de Kamer zelfs als een ware filmstudio en knipt fragmenten uit debatten om campagne mee te voeren. Arjen pleit dan in ieder geval voor een visueel duidelijk overgangseffect... Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zondag met Lubach: Forum voor Democratie gebruikt Tweede Kamer als filmstudio

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zondag met Lubach: Forum voor Democratie gebruikt Tweede Kamer als filmstudio of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen