Zondag met Lubach gemist? Carnaval krijgt compleet andere liedjes

Zondag met Lubach gemist? Carnaval krijgt compleet andere liedjes

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Zondag met Lubach op zondag 27 september. Je kunt hier ook de hele Zondag met Lubach-uitzending van 27 september terugkijken.

Het carnaval is dit jaar heel anders dan de voorgaande edities en dus zijn ook de liedjes anders. Op het album 'Carnaval Infectie Festival' komen de nieuwe liedjes voor. Zo kun je meezingen met Ferd Grapperhaus' 'Was ik maar van moeder afgebleven' en de 90's hits 'I like to Covid-Covid' en 'Wattenstaaf! Baby don't hurt me'.

<em>Zondag met Lubach</em> gemist? <em>Carnaval</em> krijgt compleet <em>andere liedjes</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Zondag met Lubach op zondag 27 september. Je kunt hier ook de hele Zondag met Lubach-uitzending van 27 september terugkijken. Het carnaval is dit jaar heel anders dan de voorgaande edities en dus zijn ook de liedjes anders. Op het album 'Carnaval Infectie Festival' komen de nieuwe liedjes voor. Zo kun je meezingen met Ferd Grapperhaus' 'Was ik maar van moeder afgebleven' en de 90's hits 'I like to Covid-Covid' en 'Wattenstaaf! Baby don't hurt me'. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zondag met Lubach gemist? Carnaval krijgt compleet andere liedjes

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zondag met Lubach gemist? Carnaval krijgt compleet andere liedjes of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen