De Vooravond: Cabaretier Kiki Schippers maakt lied over persconferentie

De Vooravond: Cabaretier Kiki Schippers maakt lied over persconferentie

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 28 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 28 september terugkijken bij Gids.tv.

Vaste gast Kiki Schippers was vanavond bij de Vooravond om een lied te zingen over de persconferentie van premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge. Ze schreef de tekst tijdens de uitzending.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Vooravond</em>: Cabaretier Kiki Schippers maakt lied over <em>persconferentie</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 28 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 28 september terugkijken bij Gids.tv. Vaste gast Kiki Schippers was vanavond bij de Vooravond om een lied te zingen over de persconferentie van premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge. Ze schreef de tekst tijdens de uitzending. Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De Vooravond gemist? Kiki Schippers zingt over persconferentie Bekijk deze video » Kiki Schippers vat Prinsjesdag muzikaal samen: "Wopke deelt uit!' Bekijk deze video »
Talkshow :
De Vooravond: Cabaretier Kiki Schippers maakt lied over persconferentie

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond: Cabaretier Kiki Schippers maakt lied over persconferentie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen