Zien: Dave Roelvink beleeft weinig plezier aan afgeslepen tanden en facings

Zien: Dave Roelvink beleeft weinig plezier aan afgeslepen tanden en facings

Dave Roelvink kwam samen met zijn broer Donny flink in het nieuws toen bleek dat ze hun tanden hadden afgeslepen, om er vervolgens hagelwitte facings overheen te plaatsen - zodat het lijkt alsof ze een hagelwit en puntgaaf gebit hebben. Roelvink beleeft er echter weinig plezier aan: met een video op zijn Instagram laat hij zien dat er "alweer" een facing kapot is.

Bekijk de beelden van Dave Roelvink hieronder.

Zien: <em>Dave Roelvink</em> beleeft weinig plezier aan afgeslepen tanden en facings Dave Roelvink kwam samen met zijn broer Donny flink in het nieuws toen bleek dat ze hun tanden hadden afgeslepen, om er vervolgens hagelwitte facings overheen te plaatsen - zodat het lijkt alsof ze een hagelwit en puntgaaf gebit hebben. Roelvink beleeft er echter weinig plezier aan: met een video op zijn Instagram laat hij zien dat er "alweer" een facing kapot is. Bekijk de beelden van Dave Roelvink hieronder. Bekijk ook Zien: Dave Roelvink breekt tand af van gloednieuw gebit en is verbrand door zonnebank Bekijk deze video » Dave Roelvink reageert op ruzie met Donny: "Het hoort er toch bij?" Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Dave Roelvink beleeft weinig plezier aan afgeslepen tanden en facings

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Dave Roelvink beleeft weinig plezier aan afgeslepen tanden en facings of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen