Ibrahim Sangaré over overstap naar PSV: "Waarom niet?" (video)

Ibrahim Sangaré over overstap naar PSV: "Waarom niet?" (video)

De Ivoriaanse middenvelder Ibrahim Sangaré werd deze week bij PSV gepresenteerd, waar hij een contract tot 2025 heeft getekend. Waarom koos hij voor de Eindhovense club? "Toen die club zich aandiende, betekende dat voor mij een kans om een grote stap te maken. Het zou bijdragen aan mijn ontwikkeling dus ik dacht, waarom niet?" Bekijk het fragment van het Eindhovens Dagblad hieronder.

<em>Ibrahim Sangaré</em> over overstap naar PSV: &quot;Waarom niet?&quot; (video) De Ivoriaanse middenvelder Ibrahim Sangaré werd deze week bij PSV gepresenteerd, waar hij een contract tot 2025 heeft getekend. Waarom koos hij voor de Eindhovense club? "Toen die club zich aandiende, betekende dat voor mij een kans om een grote stap te maken. Het zou bijdragen aan mijn ontwikkeling dus ik dacht, waarom niet?" Bekijk het fragment van het Eindhovens Dagblad hieronder. Bekijk ook Johan Derksen: "Trainer Schmidt helpt PSV naar de kloten" (VI) Bekijk deze video »
Voetbal :
Ibrahim Sangaré over overstap naar PSV: "Waarom niet?" (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ibrahim Sangaré over overstap naar PSV: "Waarom niet?" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen