Dinsdag in Frank & Rogier Checken In: onenigheid over theekopjes (video)

Dinsdag in Frank & Rogier Checken In: onenigheid over theekopjes (video)

Dinsdagavond is te zien hoe Frank en Rogier in een discussie belanden vanwege een schilderij met theekopjes. Bekijk het fragment van Frank & Rogier Checken In hieronder.

Dinsdag in <em>Frank &amp; Rogier Checken In</em>: onenigheid over theekopjes (video) Dinsdagavond is te zien hoe Frank en Rogier in een discussie belanden vanwege een schilderij met theekopjes. Bekijk het fragment van Frank & Rogier Checken In hieronder. Frank & Rogier Checken In is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Frank & Rogier Checken In terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Frank & Rogier Checken In: bekijk hilarisch misverstand om het woord 'vaag' Bekijk deze video »

Frank & Rogier Checken In is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Frank & Rogier Checken In terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Frank & Rogier Checken In: onenigheid over theekopjes (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen