Frank & Rogier Checken in gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Frank & Rogier Checken in gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Frank & Rogier Checken in gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze aflevering van Frank & Rogier Checken in helpen de twee een B&B dat de eigenaren vlak voor de uitbraak van het coronavirus overnamen, waardoor ze er nog niet aan toekwamen om het op te knappen. CoronaNadine en Simon hebben begin dit jaar een vakantiehoeve overgenomen. Net toen ze wilden beginnen, gooide corona roet in het eten. Geld opTijdens de lockdown hebben ze hard gewerkt om zoveel mogelijk op te knappen, maar na een paar maanden was het geld op. B&BAan de B&B zijn ze nog niet toegekomen. Er is dus werk aan de winkel voor Frank en Rogier. Frank & Rogier Checken In: ‘Ze vinden u geweldig, maar B&B is vreselijk’ Bekijk deze video » Frank & Rogier Checken In: bekijk hilarisch misverstand om het woord 'vaag' Bekijk deze video »
Uitzending :
Frank & Rogier Checken in gemist? Bekijk hier de hele uitzending

In deze aflevering van Frank & Rogier Checken in helpen de twee een B&B dat de eigenaren vlak voor de uitbraak van het coronavirus overnamen, waardoor ze er nog niet aan toekwamen om het op te knappen.

Corona
Nadine en Simon hebben begin dit jaar een vakantiehoeve overgenomen. Net toen ze wilden beginnen, gooide corona roet in het eten.

Geld op
Tijdens de lockdown hebben ze hard gewerkt om zoveel mogelijk op te knappen, maar na een paar maanden was het geld op.

B&B
Aan de B&B zijn ze nog niet toegekomen. Er is dus werk aan de winkel voor Frank en Rogier.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Frank & Rogier Checken In
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Frank & Rogier Checken in gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen