Kijk LIVE naar loting Champions League-groepsfase met Ajax

Kijk LIVE naar loting Champions League-groepsfase met Ajax

Bekijk hier donderdag 1 oktober vanaf 17.00 uur LIVE naar de loting van de Champions League-groepsfase.

Op donderdag 1 oktober is vanaf 17.00 uur de loting van de groepsfase van de Champions League. De enige Nederlandse club in het hoofdtoernooi is Ajax. Ziggo Sport Voetbal doet live verslag op tv en je kunt de loting ook zien via de livestream hierboven.

De Nederlandse competitie had geen landskampioen, maar wel een club die als nummer 1 werd aangewezen voor een plek in de groepsfase van de Champions League. Dat werd Ajax, de koploper op het moment dat de competitie in maart werd stilgelegd vanwege het coronavirus.

De Champions League-loting is donderdag 1 oktober tussen 17.00 en 18.30 uur live te zien op Ziggo Sport Voetbal en via Gids.tv.

Kijk LIVE naar loting <em>Champions League</em>-groepsfase met Ajax Bekijk hier donderdag 1 oktober vanaf 17.00 uur LIVE naar de loting van de Champions League-groepsfase. Op donderdag 1 oktober is vanaf 17.00 uur de loting van de groepsfase van de Champions League. De enige Nederlandse club in het hoofdtoernooi is Ajax. Ziggo Sport Voetbal doet live verslag op tv en je kunt de loting ook zien via de livestream hierboven. De Nederlandse competitie had geen landskampioen, maar wel een club die als nummer 1 werd aangewezen voor een plek in de groepsfase van de Champions League. Dat werd Ajax, de koploper op het moment dat de competitie in maart werd stilgelegd vanwege het coronavirus. De Champions League-loting is donderdag 1 oktober tussen 17.00 en 18.30 uur live te zien op Ziggo Sport Voetbal en via Gids.tv. Johan Derksen is beland op historisch dieptepunt: "Ontslag op staande voet" Bekijk deze video » Wim Kieft over eventuele terugkeer Klaassen naar Ajax: "Meer mogelijkheden dan Argentijnen" (video) Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar loting Champions League-groepsfase met Ajax

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar loting Champions League-groepsfase met Ajax of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier