Video: Kiki Bertens herpakt zich en wint eerste set van Errani op Roland Garros

Video: Kiki Bertens herpakt zich en wint eerste set van Errani op Roland Garros

Het is Kiki Bertens gelukt om alsnog de eerste set van Sara Errani te winnen, nadat ze met 3-0 achter stond in haar tweederonde-partij op Roland Garros. Bekijk het setpoint hieronder, op de beelden van Eurosport.

Video: Kiki Bertens herpakt zich en wint eerste set van <em>Errani</em> op Roland Garros Het is Kiki Bertens gelukt om alsnog de eerste set van Sara Errani te winnen, nadat ze met 3-0 achter stond in haar tweederonde-partij op Roland Garros. Bekijk het setpoint hieronder, op de beelden van Eurosport. Roland Garros is tot en met zondag 11 oktober dagelijks live te zien op Eurosport 1, Eurosport 2 en online zijn alle tenniswedstrijden te volgen via de Eurosport Player. Bekijk ook Video: Kiki Bertens begint slecht aan tweede ronde-partij Roland Garros tegen Errani Bekijk deze video » Video: harde knal in Parijs, tennissers Roland Garros opgeschrikt Bekijk deze video »
Sport :
Video: Kiki Bertens herpakt zich en wint eerste set van Errani op Roland Garros

Roland Garros is tot en met zondag 11 oktober dagelijks live te zien op Eurosport 1, Eurosport 2 en online zijn alle tenniswedstrijden te volgen via de Eurosport Player.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Kiki Bertens herpakt zich en wint eerste set van Errani op Roland Garros of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen