Zien: Mark Rutte geeft "dringend advies" voor mondkapjes in heel Nederland

Zien: Mark Rutte geeft "dringend advies" voor mondkapjes in heel Nederland

Enkele dagen na de persconferentie waarin nieuwe coronamaatregelen werden aangekondigd, heeft Mark Rutte alsnog het dringende advies gegeven om in heel Nederland mondkapjes te dragen in de openbare ruimte. Hij leek toch (deels) te zwichten voor de kritiek van de Tweede Kamer.

Zien: <em>Mark Rutte</em> geeft &quot;dringend advies&quot; voor mondkapjes in heel Nederland Enkele dagen na de persconferentie waarin nieuwe coronamaatregelen werden aangekondigd, heeft Mark Rutte alsnog het dringende advies gegeven om in heel Nederland mondkapjes te dragen in de openbare ruimte. Hij leek toch (deels) te zwichten voor de kritiek van de Tweede Kamer. PlichtNog altijd blijft het echter bij een "dringend advies", waar de Kamer liever een mondkapjesplicht had gezien. Rutte vertelt dat het voorstel nog verder uitgewerkt moet worden door het kabinet, maar het advies is wel per direct ingegaan op het moment dat de premier het uitsprak. Rutte hoopt uiterlijk vrijdag (2 oktober) om 18.00 uur alle vragen over dit advies te hebben uitgewerkt. Bekijk de beelden van Mark Rutte hierboven. Bekijk ook Maurice de Hond ontevreden over maatregelen kabinet, stelt eigen regels voor (video) Bekijk deze video » Zien: Mark Rutte wil terug naar "normale normaal" om Corrie van Brenk te zoenen Bekijk deze video »
Politiek :
Zien: Mark Rutte geeft "dringend advies" voor mondkapjes in heel Nederland

Plicht
Nog altijd blijft het echter bij een "dringend advies", waar de Kamer liever een mondkapjesplicht had gezien. Rutte vertelt dat het voorstel nog verder uitgewerkt moet worden door het kabinet, maar het advies is wel per direct ingegaan op het moment dat de premier het uitsprak. Rutte hoopt uiterlijk vrijdag (2 oktober) om 18.00 uur alle vragen over dit advies te hebben uitgewerkt.

Bekijk de beelden van Mark Rutte hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Mark Rutte geeft "dringend advies" voor mondkapjes in heel Nederland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen