Gordon: "Mijn bankrekening is geplunderd, door mijzelf!" (video)

Gordon: "Mijn bankrekening is geplunderd, door mijzelf!" (video)

Zaterdagavond (26 september) is er ingebroken bij Gordon thuis. Op dit moment was de BN-er thuis en hij is flink mishandeld. Daarnaast zijn er ook diverse creditcards, sierraden en een bijzonder Rolexhorloge meegenomen. Kwade stemmen schijnen kritiek te uiten op Gordon, omdat hij te koop zou lopen met zijn Rolex. Belachelijk, volgens John van den Heuvel. "Mag je niet eens meer je horloge in je eigen huis bij je hebben?" Van den Heuvel vertelt dat het niet goed gaat met Gordon, maar dat hij wel nog grapjes kan maken. Zo had hij tegen de politie gezegd dat hij zijn eigen bankrekening had geplunderd.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

<em>Gordon</em>: &quot;Mijn bankrekening is geplunderd, door mijzelf!&quot; (video) Zaterdagavond (26 september) is er ingebroken bij Gordon thuis. Op dit moment was de BN-er thuis en hij is flink mishandeld. Daarnaast zijn er ook diverse creditcards, sierraden en een bijzonder Rolexhorloge meegenomen. Kwade stemmen schijnen kritiek te uiten op Gordon, omdat hij te koop zou lopen met zijn Rolex. Belachelijk, volgens John van den Heuvel. "Mag je niet eens meer je horloge in je eigen huis bij je hebben?" Van den Heuvel vertelt dat het niet goed gaat met Gordon, maar dat hij wel nog grapjes kan maken. Zo had hij tegen de politie gezegd dat hij zijn eigen bankrekening had geplunderd. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook RTL Boulevard: Gordon rende naakt de straat op na gewelddadige overval Bekijk deze video »
Misdaad :
Gordon: "Mijn bankrekening is geplunderd, door mijzelf!" (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Gordon: "Mijn bankrekening is geplunderd, door mijzelf!" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen