Zien: jubileumeditie Miljoenenjacht gaat ondanks corona gewoon door

Zien: jubileumeditie Miljoenenjacht gaat ondanks corona gewoon door

Maandagavond (28 september) zijn er nieuwe maatregelen bekend gemaakt om corona terug te dringen. Dit zou slecht nieuws kunnen betekenen voor de jubileumuitzending van Miljoenenjacht, maar er is hard gewerkt om het programma door te kunnen laten gaan. De gasten mogen in een extra zaal plaatsnemen conform de regels en zo kunnen de kandidaten ook op veilige afstand van elkaar deelnemen.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Miljoenenjacht is op 4 oktober om 20.00 uur te zien op SBS 6.

Zien: <em>jubileumeditie Miljoenenjacht</em> gaat ondanks corona gewoon door Maandagavond (28 september) zijn er nieuwe maatregelen bekend gemaakt om corona terug te dringen. Dit zou slecht nieuws kunnen betekenen voor de jubileumuitzending van Miljoenenjacht, maar er is hard gewerkt om het programma door te kunnen laten gaan. De gasten mogen in een extra zaal plaatsnemen conform de regels en zo kunnen de kandidaten ook op veilige afstand van elkaar deelnemen. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Miljoenenjacht is op 4 oktober om 20.00 uur te zien op SBS 6. Bekijk ook Miljoenenjacht gemist? Linda de Mol schrikt van bekende winnaar Esther Duller Bekijk deze video »
TV :
Zien: jubileumeditie Miljoenenjacht gaat ondanks corona gewoon doorPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: jubileumeditie Miljoenenjacht gaat ondanks corona gewoon door of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen