Stand van Nederland over kansen op de arbeidsmarkt gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Stand van Nederland over kansen op de arbeidsmarkt gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Stand van Nederland over kansen op de arbeidsmarkt gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze aflevering van het maandelijkse Stand van Nederland, met verhalen achter de economische cijfers in Nederland, aandacht voor de nieuwe kansen op de arbeidsmarkt. CoronaVlak voor de coronacrisis hadden ruim negen miljoen Nederlanders betaald werk. Nog nooit hadden zoveel mensen een baan, maar corona zorgde ervoor dat in het voorjaar ruim driehonderdduizend banen verdwenen. JongerenWat doe je als je nu geen werk meer hebt? Stand van Nederland kijkt naar nieuwe kansen op de arbeidsmarkt en volgt jongeren die een ontmoeting hebben met premier Rutte op het Catshuis. OmscholenZo zijn er veel mensen die in de horeca werkten zich aan het omscholen om in de zorg aan de slag te kunnen. Maar wil iedereen zich laten omscholen? Er is nog een lange weg te gaan.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

In deze aflevering van het maandelijkse Stand van Nederland, met verhalen achter de economische cijfers in Nederland, aandacht voor de nieuwe kansen op de arbeidsmarkt.

Corona
Vlak voor de coronacrisis hadden ruim negen miljoen Nederlanders betaald werk. Nog nooit hadden zoveel mensen een baan, maar corona zorgde ervoor dat in het voorjaar ruim driehonderdduizend banen verdwenen.

Jongeren
Wat doe je als je nu geen werk meer hebt? Stand van Nederland kijkt naar nieuwe kansen op de arbeidsmarkt en volgt jongeren die een ontmoeting hebben met premier Rutte op het Catshuis.

Omscholen
Zo zijn er veel mensen die in de horeca werkten zich aan het omscholen om in de zorg aan de slag te kunnen. Maar wil iedereen zich laten omscholen? Er is nog een lange weg te gaan.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Stand van Nederland
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Stand van Nederland over kansen op de arbeidsmarkt gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen