Op1: Arts Gor Khatchikyan boos om uitspraak Hugo de Jonge ‘virus doet het beter’

Op1: Arts Gor Khatchikyan boos om uitspraak Hugo de Jonge ‘virus doet het beter’

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op woensdag 30 september. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 30 september terugkijken.

Hugo de Jonge zei maandag tijdens de persconferentie over het coronavirus: “We doen ons best, maar het virus doet het beter.” En SEH-arts Gor Khatchikyan is hier behoorlijk boos over, zo vertelt hij bij Op1.

‘Niemand gaat mij vertellen dat virus het beter doet dan collega’s’
“No way. Als het virus weer uitbreekt en als we er weer voor moeten gaan, dan gaan we ervoor. Er is niemand die mij gaat vertellen dat een of ander virus het beter doet dan mijn collega’s die uren hebben gestreden”, zegt Khatchikyan. “We hebben het goed gedaan en we gaan het nog beter doen. En dan gaan we niet aan het land communiceren dat het virus het beter doet dan wij met alle experts en alle mensen die we hebben.”

Bekijk het fragment van de talkshow Op1 hieronder. Heb je Op1 gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em>: Arts Gor Khatchikyan boos om uitspraak Hugo de Jonge ‘virus doet het beter’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op woensdag 30 september. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 30 september terugkijken. Hugo de Jonge zei maandag tijdens de persconferentie over het coronavirus: “We doen ons best, maar het virus doet het beter.” En SEH-arts Gor Khatchikyan is hier behoorlijk boos over, zo vertelt hij bij Op1. Bekijk ook Video: Hugo de Jonge in Rooijakkers Over de Vloer Bekijk deze video » ‘Niemand gaat mij vertellen dat virus het beter doet dan collega’s’“No way. Als het virus weer uitbreekt en als we er weer voor moeten gaan, dan gaan we ervoor. Er is niemand die mij gaat vertellen dat een of ander virus het beter doet dan mijn collega’s die uren hebben gestreden”, zegt Khatchikyan. “We hebben het goed gedaan en we gaan het nog beter doen. En dan gaan we niet aan het land communiceren dat het virus het beter doet dan wij met alle experts en alle mensen die we hebben.” Bekijk het fragment van de talkshow Op1 hieronder. Heb je Op1 gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Arts Gor Khatchikyan boos om uitspraak Hugo de Jonge ‘virus doet het beter’

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1: Arts Gor Khatchikyan boos om uitspraak Hugo de Jonge ‘virus doet het beter’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen